Dijous 3 de Desembre de 2020
Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre els hàbits de navegació. Si segueix navegant, considerem que accepta la seva instal·lació i ús. Llegeix més Accepto
 
150 persones al Fòrum Obert
Sessió del grup 6
6/7/2014

Prop de 150 persones van participar en les diverses sessions del Fòrum Obert del Fòrum Territori i Urbanisme organitzat per la Societat Catalana d'Ordenació del Territori. La jornada es va celebrar el 4 i el 5 de juliol a la seu de l'Institut d'Estudis Catalans. Els grups de diàleg van presentar les conclusions a les quals han arribat després d'un any i mig de reflexions i van obrir un debat amb el públic assistent.

A partir d'ara la Secretaria Tècnica recollirà totes les aportacions i elaborarà el document de propostes, que es presentarà el 27 de setembre a l'IEC. Posteriorment s'obrirà un període d'aportacions i valoracions i el document definitiu es farà públic abans d'acabar l'any.

Les propostes elaborades, més enllà de ser aplicables per les institucions i administracions públiques, han de servir de full de ruta pels ciutadans de Catalunya, oferint un programa per a la millora del seu urbanisme i l'ordenació territorial en el marc de la construcció d'un país preocupat pel benestar de les persones, la millora de l'habitabilitat de les seves ciutats i la qualitat del seu territori i paisatge.

FOTOGRAFIES DE L'ACTE: 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

 
Fotogaleria relacionada
Actualitat territorial
Documentació territorial

Cerca per comarques
Destaquem