Dilluns 5 de Desembre de 2022
Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre els hàbits de navegació. Si segueix navegant, considerem que accepta la seva instal·lació i ús. Llegeix més Accepto
Portada >

Notícies

Notícies
Fòrum-Col·legi de Geògrafs
29/10/2015

Com a complement de la participació al Fòrum 2012 Catalunya 21 per part del Col·legi de Geògrafs a Catalunya i de l’Associació de Geògrafs Professionals de Catalunya, ambdues entitats han elaborat el document 12 consideracions sobre l’ordenació del territori i l'urbanisme a Catalunya.

Segueix llegint...
[Continuar]
Fòrum-Congrés 4
28/5/2015

El dimecres 27 de maig (16:00 h, sala Prat de la Riba, Institut d'Estudis Catalans) va tenir lloc l'acte final del Fòrum Territori i Urbanisme que es va iniciar l'any 2012 a partir de la creació de dotze grups de diàleg.

Segueix llegint...
[Continuar]
Mapa Fibra Òptica
26/3/2015

Els dies 7 i 9 d'abril van tenir lloc dos nous Diàlegs Dia:

-Dimarts 7 d'abril: "Telecomunicacions, territori i urbanisme".

-Dijous 9 d'abril: "Energia, territori i urbanisme". 

Segueix llegint...
[Continuar]
Document d'alternatives
16/12/2014

Ja està disponible la versió definitiva del “Document d’alternatives en l’àmbit del territori i l’urbanisme”. El 27 de setembre, es va obrir un termini per aportacions i valoracions del document fins el dia 21 de novembre. Durant aquest període es van rebre tres aportacions de col•legis professionals i quatre aportacions a títol individual que, en major o menor mesura, han estat recollides en el document final.
[Continuar]
Diàleg Dia sobre el sòl no urbanitzable
15/12/2014

El dimarts 9 de desembre (18:00 h, Institut d'Estudis Catalans) va tenir lloc un nou Diàleg Dia sobre la revisió del concepte de sòl no urbanitzable. L'objectiu era reflexionar sobre la validesa de l'actual denominació de "sòl no urbanitzable" i proposar-ne d'alternatives que responguessin millor als seus valors estratègics, ecològics, ambientals i productius. Podeu consultar el programa i les conclusions en aquest enllaç.
[Continuar]
Document d'alternatives Fòrum
30/9/2014

La SCOT ha decidit ampliar el termini de presentació d'aportacions i suggeriments al "Document d'alternatives en l'àmbit del territori i l'urbanisme"  fins el 21 de novembre davant la petició d'alguns col·lectius i persones a títol individual. Les aportacions s'han de fer arribar al correu forum@scot.cat. En els darrers dies s'ha intensificat la difusió del document amb presentacions als col·legis i associacions professionals.
[Continuar]
Acte 27 de setembre Foto: Montserrat Mercadé
27/9/2014

El dissabte 27 de setembre s'ha presentat, a l'Institut d'Estudis Catalans, el "Document d'alternatives en l'àmbit del territori i l'urbanisme". Aquest és el fruit de dos anys de reflexions i debats en el marc del Fòrum Territori i Urbanisme (segueix llegint).
[Continuar]
Sessió del grup 6
6/7/2014

Prop de 150 persones van participar en les diverses sessions del Fòrum Obert del Fòrum Territori i Urbanisme. Els grups de diàleg van presentar les conclusions a les quals han arribat després d'un any i mig de reflexions i van obrir un debat amb el públic assistent.
[Continuar]
Anuari fictici
30/6/2014

El Grup de Diàleg 5 del Fòrum Territori i Urbanisme “Veus i discursos urbans i territorials emergents” ha elaborat l'Anuari Territorial de Catalunya 2023. Es tracta d'un projecte col·laboratiu que inclou un recull de notícies fictícies inspirades en nous conceptes, projectes, eines, metodologies innovadores, fenòmens, dinàmiques o discursos emergents. Podeu descarregar-vos el text en aquest enllaç i un diari fictici amb els titulars generats.
 [Continuar]
 
Pàgina 1 de 4 (10 de 32 Resultats)
Xarxes socials